Kiinteistömaailma Helsinki Hakaniemi | Asuntovirta Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, erill.wc

Rahapajankatu 3, Katajanokka, Helsinki

Hinta

612 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

1913

Ainutlaatuisella Katajanokan arvoalueella nyt tarjolla kaunis ja vaaleasävyinen huoneisto! Arkkitehti Lars Eliel Sonckin suunnitteleman taloyhtiön huoneisto sijaitsee rauhallisella paikalla Tove Janssonin puiston vieressä. Tässä toisen kerroksen hurmaavassa kodissa on kaikki kohdallaan. Huoneistossa on kauttaaltaan hulppea huonekorkeus. Upea jugend-kaunotar sijaitsee mainiolla paikalla Pormestarinrinteessä. Avarat tilat, korkea huonekorkeus ja muunneltavuus esim. kolmion tarpeisiin kruunaavat tämän viihtyisän kodin. Hyvin hoidettu, yli satavuotias asunto-osakeyhtiö - As Oy Belvedere Bostadsaktiebolag on valmistunut vuonna 1913. Taloyhtiössä on tehty runsaasti remontteja mm. juuri valmistunut putkiremontti. Asunnon hinta sisältää vasta valmistuneen putkiremontin lainaosuuden. Sijainti on mitä mainioin Katajan korttelissa lähellä kaikkia Kanavarannan, Jungmannin, Stockmannin ja Aleksanterinkadun palveluita. Raitiovaunupysäkkikin on nurkan takana. Läpitalonhuoneisto avautuu myös sisäpihalle. Tähän ihastut varmasti! Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1368216
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, erill.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1913
Vapautuminen
Kesäkuussa

Hinta

Myyntihinta

559 682,70 €

Velkaosuus

52 317,30 €

Velaton hinta

612 000,00 €

Neliöhinta

9 134,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

422,10 € / kk

Pääomavastike

455,34 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

877,44 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Kyllä
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Kaapistot
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin aktiivihiilisuodatin, astianpesukone, keittiön valojen ohjaus kaukosäätimellä, mattamustat tasot.
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, pesukoneliitäntä, peilikaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, suihku/suihkuseinä, erillinen wc.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vinttikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Putkiremontin urakka oli ns. hybridimalli ja se alkoi kellarista saunaosaston töillä v. 2022. Saneeraus alkoi C-portaasta lokakuussa 2022 edeten linja kerrallaan B-A-D-E-F-G portaisiin. C-portaan asuntojen saneeraus vaikuttaa myös ravintolan toimintaan. Taloyhtiö ja C-portaan osakkaat päättivät toteuttaa jälkiasennushissin rakentamisen C-portaaseen. Ylimääräinen yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuudet ja C-portaan osakkaat sitoutuivat maksamaan hankkeen rahoittamiseksi lainan, joka sisältää aikaisemmin myönnetyn 50.000,00 euron määräisen remonttitililimiitin. Laina-aika 10 vuotta. C-portaan osakkaat maksavat tämän lainan kokonaisuudessaan.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Putkiremontista huoneistolle jyvitettävä summa 37 220 € sisältyy ilmoitettuun yhtiölainaosuuteen. Ei muita päätettyjä kustannuksia.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä kuukausi, lunastusoikeus osakkailla kuukausi
Tehdyt remontit
2022-2023 Linjasaneeraus, sis. käyttövesiputket, sähkö-, data- ja antenniverkon sekä saunaosaston, taloyhtiöpesulan ja lukituksen. 2022 Lukituksen uudistaminen ILoq, Pormestarinrinteen puolen pihakannen kaatokorjaussuunnittelu. 2021 E32 ja E33 vesivahinkokorjauksia. 2020-2021 Viemäreiden sukitusurakka. 2019 Vesikaton lappeiden uusinta Pormestarinrinteen ja pihasiiven alapihan osalta. 2018-2019 Asuntojen D23 ja D24 vesivahinkokorjaukset. 2016 E31 asunnon välipohjarakenteen korjauksia. 2015-2016 Julkisivuremontti. 2015 Runkovesijohto. 2014 Asbestikaroitus ja purkua kellarissa, katon korjauksia. 2013-2014 Ikkunoiden korjauksia. 2013 Ullakkorakentamisen hankesuunnitelma. 2012 Tonttiviemärin ja -vesijohdon uusiminen, pohjaviemäreiden sisäpuolinen saneeraus. 2011 Julkisivujen paikkakorjauksia, ikkunoiden korjauksia. 2010 Lämmönsiirtimen vaihto. 2008 Pormestarinrinteen ikkunapuiden korjaus. 2007 Rahapajankadun ikkunoiden kunnostus. 2005-2007 Kattokorjauksia. 2003 G -portaan viemärit ja käyttövesiputket. 2002-2015 D, B, C, E, F, G -portaiden kunnostus, tuuletusparvekkeet.
Tulevat remontit
Muut kunnossapitotarveselvityksen mukaiset korjaustarpeet 2024-2027: 2024 A/F -portaiden peruskunnostus, A-C, D, E-G ullakoiden palopermannon kuntoarvio ja korjaustapaehdotus. 2024-2025 E-portaan kellari työtila C:n lattian kapselointi radonin takia. 2024-2027 Alapihan kallistussuunnitelman toteuttaminen C-portaan pihaoven alueella. 2025 Vesikaton vanhimman lapeosuuden (1/8) pellityksen uusiminen, pormestarinrinteen puoleisen pihakannen laajempi kuntotutkimus, ullakoiden palopermannon kuntoarvio ja korjaustapaehdotus.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
2 518 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-osakeyhtiö Belvedere Bostadsaktiebolag

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Katajanokan ala-asteen koulu (n. 0.5 km)
Ruokakaupat: K-Market Katajanokka (n. 0.15 km), Alepa Jungmann ja Alko (n. 0.3 km)
Lähipalvelut: Kanavarannan ravintolat ja kahvilat kävelyetäisyydellä, mm. Shelter, Nokka, Sipuli, Holiday, Johan & Nyström, jne... (n. 0.3 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Katajanokka (n. 0.35 km)
Liikenneyhteydet
Tove Janssonin puiston raitiovaunupysäkki (linjat 4, 5 ja 5H) (n. 0.15 km)

Tiedustelut
Kiinteistömaailma Hakaniemi - Siltasaari, Marko Välimäki, puh. 050 588 0005, marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Katajanokka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Välimäki

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Hakaniemi | Asuntovirta Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Hakaniemi | Asuntovirta Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.