alku LKV

Erillistalo | 4h + k + rt + khh / kph + s + 2wc + vh

Heikkilänkankaantie 5 A 1, Heikkilänkangas, Oulu

Hinta

354 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

2024

Unelmoitko upouudesta kodista? Haluaisitko kodin rauhalliselta ja lapsiystävälliseltä Heikkilänkankaan asuinalueelta ? Haluatko vaikuttaa kotisi pohjaratkaisuun? Nyt unelmastasi voi tulla totta! Tarmo-Rakenne Oy rakentaa laadukkaasti neljä erillistaloa huippupaikalle Heikkilänkankaalle omalle tontille. Koteihin on valittu todella laadukas ja moderni sisustusratkaisu, joka ihastuttaa vaativaakin makua. Hintaan sisältyvät huonekohtaiset sisustusmateriaalit ja kalusteet on lueteltu tarkasti jokaisen huoneen erillisen esittelyn kohdalla. Kaksitasoisten asuntojen sisääntulokerrokseen sijoitetaan saunaosasto ja kodinhoitotilat sekä yksi makuuhuone, joka soveltuu hyvin vaikkapa harrastetilaksi. Yläkertaan tulevat varsinaiset asuintilat, olohuone, keittiö, wc sekä 2-3 makuuhuonetta. Pohjakuvat ovat alustavia, niihin voi tulla ja voi vielä tehdä muutoksi. Kuvat ovat arkkitehdin suunnitelmakuvia. Jokaiselle on tarjolla oma autokatos- ja autopaikka, siis jokaiselle löytyy kahdelle autolle tilat. Lisäksi sinulla on mahdollisuus muuttaa autokatospaikkasi talliksi. Heikkilänkangas on valmis alue, jossa rakentaminen on enää vähäistä. Rauhallisessa ympäristössä on mukava ulkoilla. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan upeisiin koteihin kanssamme! Autamme mielellämme tekemään haaveistanne totta! Soita ja sovi yksityisesittely! Suunnitellaan uusi kotinne yhdessä! p.044 543 1983 Anne

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20267995
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + rt + khh / kph + s + 2wc + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kohteessa myynnissä kaksikerroksisia erillistaloja rinnetontilla. Erittäin valoisa ja avara erillistalo, jossa tilat kahdessa tasossa. Kaksi pohjaversiota, joista voit valita itsellesi mieluisan. Sisäänkäynti kellarikerroksesta, jossa upeat kylpyhuone- ja saunatilat, joiden yhteydessä myös kodinhoitotilaa. Lisäksi yksi erillinen huone, joka toimii hyvin vaikkapa makuuhuoneena, harraste- tai vierashuonetilana. Yläkerrassa valoisat ja avarat olohuone ja keittiötilat. Lisäksi kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc helpottamaan arkea.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Muu ehto
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

354 000,00 €

Velaton hinta

354 000,00 €

Neliöhinta

3 726,32 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerran eteisen yhteydessä on vaatehuonetilaa. Kodissa on kolme-neljä makuuhuonetta, makuuhuoneita voidaan toteuttaa tai vähentää. Olohuone ja keittiö sijaitsevat yläkerrassa. Olohuoneesta on käynti takaterassille. Säilytystilat huoneistossa ovat loistavat; huoneistolle kuuluu tilava ja lämmin varasto, portaiden alla oleva vaatehuone/komero sekä eteisen vieressä oleva vaatehuone.Huoneistossa on erillinen wc alakerrassa; toinen wc on kylpyhuoneen yhteydessä. Kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna ovat toimiva kokonaisuus kodin alakerrassa.
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Huoneistoon kuuluu autokatospaikka sekä pihapaikka.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uusi upea erillistalo koti, johon voi vielä tehdä haluamia muutoksia! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä omien unelmien mukainen koti!
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiö avautuu avarana tilana olohuoneeseen tehden tilasta tosi avoimen ja valoisan. Seinät on maalattu maalarinvalkoisella, sävy G497. Valkoiset Topi-keittiöiden (HR4) kalusteet ja kalusteisiin integroituinduktioliesi ja uuni ovat tyylikkäät. Jääkaappi- ja pakastin ovat joko rosteriset tai valkoiset. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa. Keittiön välitilassa on välitilalaminaatti.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, integroitu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku, wc
Kellarikerroksen kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Kellarin kylpyhuoneen yhteydessä on kodinhoitotilaa. Katot ovat kuusi- tai tervaleppäpaneelia. Seinissä näyttävät mattavalkoiset esim. Option 20cmx40cm laatat. Valkoiset saumat, tehosteena harmaa laatta esim. Solid 20cmx40cm; saumaus harmaa. Lattiassa on esim. Jamaica harmaa 10cmx10cm laatta ja saumaus harmaa. Kalusteet Topi-keittiöt (HR4) kalustekuvien mukaisesti. Katto kph:ssa kuusi- tai terveleppäpanelia. Alakerrassa kosteudenkestävä valkoinen mdf-paneeli. Asiakkaan toivomat muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia erillishintaan. Alakerran wc-tilaan on mahdollista tehdä kodin toinen kylpyhuone.
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on yksi wc alakerrassa ja toinen wc on kylpyhuoneen yhteydessä yläkerrassa. Katot ovat kuusi- tai tervaleppäpaneelia ja alakakerrassa kosteuden kestävää mdf-panelia. Seinät on laatoitettu esim. mattavalkoisella Option 20cmx40cm laatalla, saumat valkoiset . Lattiassa esim. Jamaica 10cmx10cm harmaa laatta ja saumaus harmaalla. Kalusteisiin kuuluu WC-istuin, pesuallas, WC-paperiteline, kalusteet esim. Topi-keittiöiden (HR4) kalustekuvien mukaisesti. Asiakkaan toivomat muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia erillishintaan.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Saunan seinät ja katot on paneloitu kuusella tai tervalepällä. Saunassa on lauteisiin integroitu kivipesäkiuas. Lattiat ovat yhtenevät kylpyhuoneen lattioiden kanssa; lattiassa on esim. Jamaica 10cmx10cm laatta ja saumaus harmaa. Lauteet ovat kuusta tervaleppää. Asiakkaan toivomat muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia erillishintaan.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila sijaitsee alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Katot ovat kuusi- tai tervaleppäpaneelia. Seinissä näyttävät mattavalkoiset esim. Option 20cmx40cm laatat, tehosteena harmaa esim. Solid 20cmx40cm; saumaus harmaa. Lattiassa on esim. Jamaica 10cmx10cm laatta ja saumaus harmaalla. Kodinhoitohuoneessa on huoneistokohtainen ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla, kalusteet esim. Topi-keittiöiden (HR4) pohjakuvan mukaisesti. Asiakkaan toivomat muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia erillishintaan.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on tilava ja yhdistyy avarana tilana ruokailutilaan. Luonnonvaloa tulvii suurista ikkunoista ja olohuoneesta on käynti takaterassille, joka on mahdollisuus lasittaa lisähinnasta. Olohuoneen katto on valkoista mdf-paneelia. Seinät on maalattu maalarinvalkoisella, sävy G497. Lattiat ovat vinyyliä tai saarnilautaparkettia. Olohuoneesta on käynti takapihan terassille ja omalle pihamaalle. Asiakkaan toivomat muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia erillishintaan.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kodissa on kolme makuuhuonetta, jotka sijaitsevat yläkerrassa. Makuuhuoneiden katot ovat valkoista mdf-paneelia. Seinät on maalattu maalarinvalkoisella, sävy G497. Lattiat ovat vinyyliä tai saarniparkettia. Kalusteina makuuhuoneissa ovat pohjakuvan mukaiset mallit esim. Topi-keittiöiden (HR1), värinä valkoinen. Asiakkaan toivomat muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia erillishintaan. Makuuhuoneiden määrää voi muuttaa pohjakuvaa muuttamalla. Tässä kodissa on mahdollista saada joko kolme tai neljä makuuhuonetilaa.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston vierellä on tilava lämmin varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kohteessa on huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen ilmanvaihto. Asiakkaan toivomat muutokset ja lisäykset mahdollisia erillishintaan. Kohteen lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys; kaukolämpö. Kohde liitetään kaapelitelevisioverkkoon.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 4

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Oulun Pikkuheikki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka, joka talon yhteydessä. Lisäksi pihapaikka, eli yhteensä kaksi autopaikkaa. Halutessa on autokatospaikka mahdollista muuttaa autotalliksi lisätöinä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Heikkilänkangas, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keinänen Anne

Alku LKV:n omistaja, LKV, Kaupanvahvistaja

alku LKV

alku LKV
alku LKV

Hintantie 95,
90650 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.