Bo LKV Oulu

Rivitalo | 3h, k, wc, kph, s, terassi, parveke

Lämsänjärventie 11, Lämsänjärvi, Kastelli, Oulu

Hinta

195 000 €

Koko

83 m²

Vuosi

1983

Valoisa rivitalokolmio Lämsänjärven rauhallisella asuinalueella! Tervetuloa tutustumaan tähän hyvin hoidettuun ja valoisaan rivitalonpäätyasuntoon, jonka vaaleat sävyt luovat raikkautta ja avaruuden tuntua. Kauniisti, vuonna 2018 remontoitu keittiö tarjoaa käytännöllisyyttä arkeen ja reilusti säilytystilaa. Muut huonetilat, kaksi makuuhuonetta ja olohuone, ovat valoisia ja niissä vallitsevat rauhalliset, vaaleat sisustussävyt. Kylpyhuoneessa, joka on remontoitu vuonna 2022, on kaikki tarvittava sujuvaan arkeen. Oman saunan lämmössä voit rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Asunnosta avautuvat näkymät omalle terassille sekä parvekkeelle, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä oman kodin rauhassa. Taloyhtiö sijaitsee reilunkokoisella ja suojaisalla tontilla. Metsänäkymät parantavat asumisviihtyvyyttä ja tuovat luonnon lähelle. Autopaikat on taloyhtiön omistuksessa ja niitä on mahdollista vuokrata asukkaiden käyttöön. Lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka on sekä vaivaton että energiatehokas vaihtoehto. Lämsänjärventie sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, jota ympäröi puistomainen maisema ja arvostetaankin sen sopivuutta erinomaisesti lapsiperheille. Alueen palvelut, kuten koulut, päiväkodit, kaupat ja harrastusmahdollisuudet ovat kattavat ja helposti saavutettavissa. Vehreästä ja rauhallisesta ympäristöstä huolimatta olet kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä Oulun keskustan monipuolisista palveluista. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan tähän viihtyisään ja hyvin hoidettuun asuntoon! Nelli Hänninen asuntomyyjä, partner 050 323 2300 nelli.hanninen@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20570400
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, wc, kph, s, terassi, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 049,18 €

Velkaosuus

5 950,82 €

Velaton hinta

195 000,00 €

Neliöhinta

2 349,40 €/m²

Vastike

Hoitovastike

257,30 € / kk

Pääomavastike

83,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

340,30 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Huoneistoon kohdistuu vesikattoremonttiin otetusta lainasta yhtiölainaosuus 5807,41€ / 31.05.2024. Yhtiössä on päätetty periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta toukokuussa ja lokakuussa 2024. Yhtiö on valtuuttanut hallituksen nostamaan vuoden 2024 aikana max. 100 000€ lainaa C16 huoneiston kengitys- ja tiivistyskorjauksiin sekä väliaitojen uusimiseen. Tarkempi lainamäärä tarkentuu hankkeiden valmistuttua ja keräys aloitetaan arviolta kesän 2024 aikana. Tämän D17 huoneiston arvioitu velkaosuus tulee olemaan maksimissaan 4711,89€ (56,770€/m2/kk) alustavan rahoituslaskelman mukaan. Mikäli tätä tulevaa lainaosuutta ei haluta maksaa kertasuorituksena, tulee rahoitusvastike tälle D17 huoneistolle olemaan arviolta 39,27€ / kk (0,4731€/m2/kk).

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 14€ / hlö / kk Autopaikkavuokra 10€ / kk Autokatospaikkavuokra 13€ / kk Hallituksella on valtuudet periä maksimissaan 2kk:n ylimääräinen hoitovastike, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Hallituksella on myös valtuudet tarkastella pääomavastikkeiden riittävyyttä korkokausien vaihtuessa sekä tarvittaessa periä 1-2 kk:n ylimääräiset pääomavastikkeet mikäli taloyhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Taloyhtiö on siirtynyt huoneistotietojärjestelmään. Kyseisellä huoneistolla on vielä paperiset osakekirjat. Ostajan täytyy hakea omistusoikeuden rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta, samalla ostaja toimittaa paperisen osakekirjan Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Jos tämä määräaika laiminlyödään, seuraa siitä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Maanmittauslaitoksen hakemusmaksu on noin 100 €. Oma pankki saattaa periä mahdollisesti muita kuluja tästä toimenpiteestä, lisätiedot tästä kustannuksesta omalta pankilta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: etelään,itään
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Olohuoneen seinä maalattu 2024

Aikaisemman omistajan toimesta kph remontoitu 3/2022 ja keittiö remontoitu n. 2018
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen patterilämmitys, koneellinen poistoilmanvaihto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
OIT Isännöinti Oy Jonna Hekkala p. 08 4152 5000 (toimisto) jonna.hekkala@oit.fi
Huolto
Konelumityöt/liukkauden torjunta: Oulun Konepalvelu Oy Jätehuolto: Matti Nuojua Oy / Kiertokaari
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10 Autokatospaikkoja: 12

Tehdyt remontit
2010 asuinrakennusten kattojen pesu ja maalaus, uusien kattoturvalaitteiden asennus, ilmanvaihtohormiston nuohous, 2011 pihavalaistuksen lisäys, 2012 keskipihan leikkialueen perusparannus, 2014 terassien ovien kunnostus, 2015 ikkunoiden kunnostus, pihojen kuivatusurakka (Viherrakennus Oy), 2016 yläpohjien ja palokatkojen kunnostus tarvittavilta osin, 2017 alkuperäisten liesikupujen uusiminen, 2018 lisätty tuloilmaventtiileitä huoneistoihin, 2019 vesikatot uusittu profiilipeltikatteeseen ja palokatkot korotettu ulottumaan uuteen katteeseen asti (Sanerall Oy), 2020 B- ja D-talojen maalaus, ulko-ovien maalaus, kattosillat A- ja D-taloihin, 2022 yläpohjan vanhan pahvisen aluskatteen poisto, 2024 energiatodistuksen laatiminen
Tulevat remontit
2024 A-talon ikkunoiden pielien maalaus, piha-aitojen uusiminen, C16 huoneiston kengitys- ja tiivistyskorjaukset, 2024-2025 IV-kanavien nuohous, varastojen seinien korjaustarpeiden kartoitus/korjausten toteuttaminen, 2025-2027 Lämmönvaihtimen uusiminen, aikataulua ei päätetty: huippuimureiden uusiminen
Energialuokka
C (2018), Energiatodistus voimassa 05.02.2034 asti.
Tontin koko
6 198 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
asemakaavoitus@ouka.fi
p. Kaupungin vaihde 08 558 410
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
4 538,90 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
1.1.2045

Asunto Oy Lämsänrivi II

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikki autopaikat yhtiön omistuksessa. Vuokraukset isännöitsijän kautta. Isännöitsijän mukaan yksi autopaikka vapaana vuokralle (tilanne 31.5).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Lämsänjärvi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hänninen Nelli

asuntomyyjä, partner

Bo LKV Oulu

Bo LKV Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.