Bo LKV Porvoo

Luhtitalo | 2h + kk

Naurispolku 5, Kevätkumpu, Porvoo

Hinta

89 800 €

Koko

44,5 m²

Vuosi

1991

Viihtyisä ja hinta-laatu suhteeltaan oivallinen, siistikuntoinen luhtitalon kaksio! Huoneisto sijaitsee luhtitalon 1. kerroksessa ja pitää sisällään eteistilan, olohuoneen avokeittiöllä, makuuhuoneen ja juuri remontoidun kylpyhuoneen. Olohuoneesta kulku ulos terassi parvekkeelle ja pihaosuudelle. Yhtiössä on käynnissä käyttövesiputkiston uusiminen ja 22 kylpyhuoneen saneeraus, jotka on tämän huoneiston kohdalta tehty. Lämmitysmuotona toimii maalämpö. Asunto on heti vapaa! Sovi oma esittelyaikasi tai kysy lisätietoja: Kristian Lindfors 050 326 9090

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 20.5. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Kristian Lindfors
p. 050 3269090

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20929084
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
44,5 m²
Kokonaispinta-ala
44,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä olla mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1991
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

89 800,00 €

Velaton hinta

89 800,00 €

Neliöhinta

2 017,98 €/m²

Vastike

Hoitovastike

234,37 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

234,37 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
- Hoitovastike 0,1150 e/osake - Autopaikka, lämmin 10 € / kk - Autopaikka, kylmä 8 € / kk - Vesimaksu on ennakko ja tasataan mittarin mukaan - Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Mahdollinen 1,5 % varainsiirtovero velattomasta kauppahinnasta - Valtuutetaan hallitus keräämään tarvittaessa 1-2 ylimääräistä vastiketta. Hallitus valtuutetaan tarvittaessa lykkäämään lainojen lyhennyksiä vuodella. -Yhtiökokous päätti monialaisen remonttien aloittamista käsittäen mm. käyttövesiputkiston, 22 märkätilan, ilmanvaihtokoneiden uusimisen, lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen ja säätötyön sekä pihavalaistuksen uusimisen. Kustannusarvio on 1 680 000,00 €. Yhtiökokous päätti urakan rahoittamisesta kahdeksantoista (18) vuoden pankkilainalla. Rahoitus voidaan järjestää urakan aikana tililimiitillä, joka muutetaan urakan valmistuttua pankkilainaksi. Osakkaille tarjotaan urakan valmistuttua mahdollisuus maksaa oma osuutensa urakan kuluista joko kertasuorituksena tai hoitovastikkeen maksun yhteydessä kerättävällä pääomavastikkeella. Tämän huoneiston arvio lainaosuudesta on 34238,40 €

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2021 Terassiparvekkeelle aita/ näköeste
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Kylpyhuone uusittu yhtiön toimesta 2024
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Taimi Oy, p. 020 734 8720 ja asiakaspalvelu@isannointitaimi.fi. Isännöitsijä Pia Rauvanto.
Huolto
Seiskaysi Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana tai sen jälkeen muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajan jälkikäteen raketamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.
Muuta: Pesutupa, mankeli. ulkoiluvälinevarasto, sauna (2 kpl), huoneistokohtaiset varastot.

Lähivuosina toteutetaan hallituksen kunnossapitolarveselvityksen mukaisia tavanomaisia huoltotoimenpiteitä ja vuosikorjauksia. Asunnon ostajan tulee kuitenkin tiedostaa, että kiinteistön rakenteet täytyy kunnostaa tai uusia määräajoin, vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan tehnyt päätöksiä korjauksista tai merkinnyt niitä erikseen hallituksen kunnossapitotarveselvitykseen, tulee osakkeenomistajan varautua, että tämänkin kiinteistön osalta tehdään korjaustyöt keskimäärin KH-kortin numero 90-00159 mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edelllsestä korjauksesta.
Kuntotutkimukset: 2023 viemärin kuvaukset
2020 sähköjärjestelmien kuntotutkimus
2020 märkätilojen kartoitus
2020 viemärin, käyttöveden, ilmanvaihdon ja lämmitysverkoston kuntotukimus
2015 kuntoselvitys
2014 lämpökamerakuvaus
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 34

Tehdyt remontit
2003 Talousrakennuksen tulipalon korjaustyöt, ulkoportaiden tukirautojen maalaus
2004 Jätekatoksen uusiminen
2006 Maalattu porrasseinät ja parvekkeet
2008 Ikkunoiden ja räystäslautojen maalaus
2009 Julkisivun huoltomaalaus
2012 Parvekkeiden luhtikäytävien osittainen maalaus
2014 Lukituksen vaihto, postilaatikoiden uusiminen (muoviset laatikot vaihdettu lukollisiin teräksisiin), maalämpöjärjestelmään siirtyminen, jätekatoksen kunnostus (lisätty ovi, lukko ja minkkiverkko), lämpökamerakuvaus (huoneistoissa), pihan asfaltointi, G3 ilmanvaihtokanavien puhdistus
2015 Kylpyhuoneiden kuntotarkastus, ulko-ovien tiivistäminen, ikkunoiden ja terassin ovien tiivistäminen, kuntoselvitys (Talokeskus Oy)
2016 Maalämpöjärjestelmän tarkastus ja takuureklamaation laadinta, pylväiden suoristaminen, valaisimien uusiminen kiinteistön lämmönjakohuoneessa, vedenvirtausmittaus, vesivahingon korjaus (A6 kylpyhuone), vesivahingon korjaus (E42), vesivahingon korjaus (C25)
2017 Teräsrakenteiden maalaus, valkoisten puuosien maalaukset (luhtikäytävä), ikkunoiden ja ovien maalaus, talosaunojen saneeraus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, raitisilmaventtiilien vaihto huoneistoihin, vesivahinkokorjauksia (huoneistot E45 ja E43)
2018 Vesivahinko E44 (käyttövesiputken vuoto tuulikaapissa), vesivahingon korjaustyöt (E44 käyttövesiputken vuoto tuulikaapissa), häkkikomeron rakentaminen taloyhtiön työkaluille, maalämpöjärjestelmän kartoitus ja huoltotarpeen määrittely, parkkipaikan aidan rakentaminen
2019 Radon mittaus, vesivahinkokorjauksia (E35), vesikalusteiden tarkistus (tarkistetaan vesikalusteet vuotojen varalta)
2020 Sähköjärjestelmien kuntotutkimus, vesivahinkokorjauksia (D27 lämpimän käyttövesiputken vuoto tuulikaapissa, märkätilakartoitukset, vesivahinkokorjauksia (C24 pistesyöpymä käyttövesiputkessa), LVV-IV kuntotutkimus, vesivahinkokorjauksia (B15 taloyhtiön vastuulle kuuluva vesivahinko, KPH pistesyöpymä kuumassa käyttövedessä)
2022 E40 Vesivahinko
2022 Pihan pensaiden suurempi huoltoleikkaus (Seiskaysi Oy), Linjasaneerauksen suunnittelu
Tulevat remontit
Yhtiön tiedossa oleva kunnossapitotarve yhtiökokousta (22.6.2023) seuraavien viiden vuoden aikana:
Urakka: käyttövesiputkiston uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus ja säätö, IV-Koneiden uusiminen, ilmanvaihtokanaviston nuohous ja tasapainotus, tuloilmaventtiilien lisäys, 22 kylpyhuoneen uusiminen ja
pihavalaistuksen uusiminen.

Elementtisaumojen kuntoarvio
Parkkipaikan asfalttikorjaus
Parvekkeiden kaadot
Leikkialueen kunnostus
Ovien maalaus
Julkisivun ja jätekatoksen maalaus
Pintasadevesien ohjauksen lisäys
Katon uusiminen
B- ja E-talojen pohjaviemäreissä (talojen alla) painumaa. Suosituksena säännöllinen vuosittainen huuhtelu huoltotoimenpiteeksi, ja myöhemmin viemäreiden oikaisu (lattiat auki ja viemärin nosto notkahtaneilta osin).
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
7 140 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Porvoon kaupunki p. 019 520 211
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Porvoon Naurispolku 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
34 autopaikkaa ovat virallisia ja 7 on toistaiseksi voimassa olevia autopaikkoja. Autopaikat ovat taloyhtiön hallussa eikä autopaikka siirry uudelle ostajalle osakkeen kaupan yhteydessä. Autopaikat jaetaan jonon mukaan. Autopaikkasopimuksen voi tehdä ainoastaan osakas. Mikäli vuokralainen haluaa autopaikan, voi hän varata autopaikan jonottamalla, mutta osakas maksaa ja perii autopaikkamaksun vuokralaiselta. Vuokralaisen muutettua autopaikka jaetaan seuraavaksi jonossa olevalle.
Pihan kuvaus
Huoneistojen yhteydessä olevat piha-alueet ovat taloyhtiön omistuksessa. Kaikkiin piha-alueen kunnossapito- ja muutostöihin pitää hakea lupa taloyhtiön hallinnolta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Kevätkumpu, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lindfors Kristian

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Porvoo

Bo LKV Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.