OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani

Omakotitalo | 5h + k + s + khh + aula

Peltoniementie 10, Mainua, Kajaani

Hinta

359 000 €

Koko

170 / 196 m²

Vuosi

2015

Uusia asukkaitaan odottaa tämä valoisa, tyylikäs ja hyvin hoidettu omakotitalo. Omalla, isolla tontilla muuttovalmis talo, ainoastaan noin 15 minuutin ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta. LUMOAVA VALOISUUS Sisään astuessasi tähän kotiin et voi muuta kuin ihastua! Olohuoneen upeista ikkunoista avautuu miellyttävä järvimaisema. Valoisuutta tähän kotiin tuo moneen ilmansuuntaan olevat ikkunat, avarat tilaratkaisut sekä huonekorkeus. Alakerrasta löytyvät olohuoneen lisäksi keittiö, kodinhoitohuone, sauna, erillinen wc sekä yksi makuuhuone, jota voi käyttää esimerkiksi työhuoneena. Yläkerrassa ovat kolme muuta makuuhuonetta sekä aulatila, joka toimii esimerkiksi toisena olohuoneena. Lisäksi yläkerrassa on talon toinen wc. LAADUKASTA ASUMISTA Tämä koti vastaa vaativammankin asujan kriteerejä. Rakennusvaiheessa on kiinnitetty huomiota laadukkaisiin materiaaleihin sekä tekniikkaan. Talon lämmitysjärjestelmä on nykyaikainen ja energiatehokas maalämpö. Sekä ala- että yläkerrassa on miellyttävä lattialämmitys. Lisäksi talossa on maaviileä, jonka ansiosta hellekeleillä sisätilat saa mukavan viileiksi. PIHA-ALUE Pihapiiristä löytyy myös autotalli, jossa on noin 60 neliön edestä lämmintä tilaa, ja tallirakennus tarjoaa mahtavat säilytystilat isoillekin koneille tai erilaisille harrastusmahdollisuuksille. Kauniissa ja viimeistellyssä pihapiirissä nurmialuetta rajaa tuija- ja pensasaidat sekä kivimuurit. Iso tontti antaa mahdollisuuksia monenlaiseen tekemiseen. RENTOUTTAVAA MAALAISMAISEMAA Tämä vuonna 2015 rakennettu talo on kerrassaan upea koti, jossa seuraavat asukkaat pääsevät elämään varmasti ikimuistoisia hetkiä. Talossa on panostettu käytännöllisyyteen sekä arjen mukavuuteen. Alakerran terassi tarjoaa tilaa niin grillaamiseen kuin auringon säteistä nauttimiseen. Yläkerran parvekkeella kelpaa nauttia vaikkapa aamukahvit omassa rauhassa, linnun laulua kuunnellen. Haluatko kuulla lisää ja lähteä tutustumaan ehkä tulevaan kotiisi paikan päälle? Soita tai kirjoita minulle, niin varataan näyttöaika! Veera Möttönen 040 547 6884 veera.mottonen@op.fi Tiesitko, että lahjoitamme jokaisesta asuntokaupasta 20 euroa Lastenklinikoiden Kummien tärkeään työhön? OP Koti on Lastenklinikoiden Kummien pääyhteistyökumppani ja valtakunnallisesti lahjoitamme tänä vuonna yli 60 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574437
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s + khh + aula
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Kokonaispinta-ala
196 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

359 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

740,55 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: sisältää koko sähkön kulutuksen n. 11700 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kajaanin kaupungin vesi, Mainuan vesiosuuskunta(viemäri). Tiemaksut: Peltoniementien tieosuuskunta n. 100 €/v (auraus kuuluu päätien osalle, oma piha omalla sopimuksella). Kiinteistövero: 740,55 €/v (v. 2023). . Kaupasta aiheutuvat kustannukset:
- varainsiirtovero 3 %
- lainhuudatus
- kaupanvahvistus 128 €
Kiinteistövero: 740,55 €/v (v. 2023)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laatta, maali/välitilalaatta. Olohuone: tammiparketti, maali. Makuuhuone 1: laatta, maali. Makuuhuone 2: laminaatti, tapetti. Makuuhuone 3: laminaatti, tapetti/maali. Kodinhoitohuone: laatta, maali. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: laatta, maali. Wc: laatta, laatta. Makuuhuone 4: laminaatti, taptti/maali. Yläkerran aula: laminaatti, tapetti. Wc 2: laatta, laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi uusittu muutama vuosi sitten, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc x2, suihku x2, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
205-408-2-64
Tontin pinta-ala
8 860 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Rinne,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Pientalovaltainen asuntoalue (AP). Alue on tarkoitettu erillisten 1-2 perheen omakotirakennusten sekä aluetta palvelevien palvelupisteiden rakentamiseen. Omakotirakennuspaikan on oltava vähintään 2000 m2:n suuruinen. Rakennusten on oltava harjakattoisia. Autotalli on sijoitettava erilliseen talousrakennukseen muodostamaaan pihapiiriä. Rakennusten on muodoltaan, materiaaliltaan ja väritykseltään sovelluttava ympäristöönsä.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 2014, käyttöönottotarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kajaanin kaupunki
Rakennukset
Autotalli-/varastorakennus - lämmintä tilaa n. 60 m2 - 2020 sähköt, valaistus, lämmitys uusittu

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kajaani

Asuinalueena Mainua, Kajaani

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veera Möttönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani

OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani
OP Koti Kainuu Oy LKV, Kajaani

Väinämöisenkatu 17,
87100 KAJAANI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.