Omakotitalo | 5h, rh, k, th, kph, s, khh, wc, tk, vh

Lautamiehentie 28, Halikko, Salo

Hinta

189 000 €

Koko

166,5 m²

Vuosi

1940

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan omakotitaloon, joka sijaitsee kauniilla, lähes 2000 neliön puutarhatontilla! Tämä talo on tilava ja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia viihtyisään asumiseen. Talon asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen ja ullakko tarjoaa lisätilaa, jonne voi tehdä esimerkiksi kaksi lisämakuuhuonetta. Ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, tilava ruokahuone, pesu- ja sauna- sekä kodinhoitotilat. Lisäksi ensimmäisestä kerroksesta löytyy takkahuone ja hyvin säilytys- sekä varastotilaa. Sisäänkäynnit ensimmäiseen kerrokseen löytyvät molemmista talon päädyistä. Toisesta kerroksesta löytyy peräti viisi huonetta, jotka soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin. Tämän kerroksen yhteydessä on myös wc- ja suihkutilat. Pergola ja terassialue ovat loistavia paikkoja yhteisen ajan viettämiseen! Talossa on tehty paljon remontteja vuosien varrella, kuten salaojaremontti ja piharemontti. Myös keittiö, pesu- ja kodinhoitohuoneet ovat uusittu. Julkisivua on myös kunnostettu, ikkunoita on uusittu ja taloon on myös asennettu maalämpö. Talossa on lisäksi valokuituliittymä. Kattava remonttilista on saatavilla välittäjältä. Tämän upean talon yhteydessä on oma kaunis puutarhatontti, jossa kasvaa monia erilaisia kukkia, höytykasveja, pensaita ja puita. Pihapiiri rajoittuu kaupungin lähivirkistysalueeseen. Kaiken tämän lisäksi erityismaininta upeista maisemista, jotka avautuvat Halikon ylle. Talon sijainti on loistava, sillä se sijaitsee lähellä Salon Halikon keskustan palveluita. Lidl, K-market Pirkkatori ja Prismakeskus ovat kävelymatkan päässä. Salon keskustaan on noin 2,5 kilometrin pituinen matka. Lisäksi nopea ja vaivaton tieyhteys E18 Tku - Hki moottoritielle (Märynummen liittymä) on noin 4,5 kilometrin päässä. Alueen koulut ja päiväkodit sijaitsevat myös lähellä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Leevi Näreharju 044 7701 330 / leevi.nareharju@op.fi facebook: OP Koti Leevi Näreharju instagram: leevinareharju Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575175
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, rh, k, th, kph, s, khh, wc, tk, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
166,5 m²
Kokonaispinta-ala
166,5 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1940
Käyttöönottovuosi
1940
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

235,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 9228 kwh (2023) 1-2hlö. 11 000 kWh (2022) 2 hlö. . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Kertojen mukaan. Kiinteistövero: 235 € / v (2024). . Omakotitalossa maalämpö. Kokonaissähkönkulutus ollut 2019-2023 ajanjaksolla 9200 - 12 500 kWh vuodessa. Kiinteistövero 235€/v (2024). Kaapeli-tv 7,95€/kk. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito, jäteastian vuokra 1,30€/kk + tyhjennyskertamaksu.

Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. säästä, asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä sähkösopimuksista.
Kiinteistövero: 235 € / v (2024)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Omakotitalossa on tehty mittavia remontteja vuosien aikana:

2001-2002 Salaojat ja salaojakaivot, anturoiden valu, sokkelin korjaus ja pinnoitus.
2002 Yläpihan tasoitus ja kaivuu, kaapeloinnit pihalla valoja varten. Salaojan lisäys ja kaivon yläpihalle, sekä mäkeen tien alle.
2003-2004 Alakerran kaikki oleskelutilat uusittu, myös rakenteita (keittiö, takkahuone, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja eteinen).
2003 Kuistin/parvekkeen uusinta.
2004 Sähkökeskuksen uusinta.
2005 Saunan vesieristykset, ja lauteiden uusinta.
2006 Vesikourut, syöksyt ja kattoturvatuotteet.
2007-2008 Julkisivut (koolaus, eristys, uudet laudat ja maalaus)
2009 1. kerroksen osa ikkunoista ja ovet uusittu, pergolan rakennus, sokkelin tasoitus ja pinnoitus, yläpihan salaoja ja pihakaivo asennettu, khh kalusteiden ja hanojen uusinta.
2010 Puutarhavallit.
3. kerroksen ikkunat uusittu, samoin 2. kerroksen wc:n ja portaikon ikkuna. (tarkkaa vuotta ei tiedossa)
2011 Maalämmön asennus (IVT HE C 7, porakaivo 140m + 10m) Öljysäiliön purku. Eteiskalusteet, termostaattien vaihtoa, piharemontti.
2012 Keittiön kalusteiden ja kodinkoneiden uusinta, 2. kerroksen wc remontti, valokuitu asennettu, 2. kerroksen lattian hionta ja maalaus.
2023 korvausilmaventtiili 2. kerrokseen.

Kattava remonttilista on saatavilla välittäjältä. Remontit ovat toteutettu alan ammattilaisten toimesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Alakerta betonia, 2. ja 3. kerros puurakenteinen
Pintamateriaali: Keittiö: lauta,laatta/tapetti,paneeli. Olohuone: lauta/tapetti. Makuuhuone 1: lauta/tapetti. Makuuhuone 2: lauta/tapetti. Makuuhuone 3: lauta/tapetti. Kodinhoitohuone: laatta/lasikuitutapetti. Sauna: laatta/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta. Eteinen: laatta/maali. Wc: laatta/laatta. Huone: lauta/tapetti. Yläkerta eteinen: lauta/paneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2kpl, suihku 2kpl, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Muovipinnoitettu peltikatto. Pinnoite lähtenyt irtoilemaan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-418-3-33
Tontin pinta-ala
1 934 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Harjula, 3:33
Rasitteet
Ei ole.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 483,5 m². Tilan tehokkuusluku on 0,25 ja koko 1934 m². 1934 x 0,25 = 483,5 m² (kokonaisrakennusoikeus)
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Omakotitalo sijaitsee AP alueella eli asuinpientalojen korttelialueella. Tila rajoittaa yhdeltä sivulta kaupungin lähivirkistysalueeseen.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5105
Palvelut
Palvelut: Loistava sijainti lähellä Salon Halikon keskustan palveluja. Kaupoista Lidl ja K-market Pirkkatori kävelymatkan etäisyydellä 500 m sekä Prismakeskus noin 1 km. Halikon kirjasto, R-kioski ja ruokaravintolat 800 m säteellä. Halikon koulukeskuksen yhteydessä palloiluhalli mm. kuntosali. Salon keskustaan n. 2,5 km. Nopea ja vaivaton tieyhteys E 18 Tku - Hki moottoritielle (Märynummen liittymä), matkaa 4,5 km, noin 6 min ajomatka. Alueen koulut sekä päiväkodit lähietäisyydellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Halikko, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.